Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان اصفهان گفت: با توجه به اینکه پس از بازگشایی زاینده‌رود آب با چهار روز تاخیر به شرق اصفهان رسید کشاورزان درخواست دارند دریچه‌های سد زاینده‌رود تا ۹ اردیبهشت باز بماند.

حسین وحیدا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: آب رودخانه زاینده‌رود به شرق اصفهان رسید و کشاورزان در حال آبیاری زمین‌های خود هستند اما نارضایتی‌های بسیاری نیز در این بین وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از بازگشایی، آب رودخانه زاینده‌رود با چهار روز تأخیر به زمین‌های کشاورزان شرق رسید بنابراین کشاورزان درخواستی مبنی بر بسته نشدن دریچه‌های سد زاینده‌رود حداقل تا سه روز را دارند.

عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان اصفهان گفت: عملاً در ۱۰ روزی که آب رودخانه بازگشایی شده فقط شش روز آب به شرق اصفهان رسیده است. در ابتدای بازگشایی دبی آب کم بوده و آب با تأخیر به شرق رسید.

وحیدا اضافه کرد: همچنین برخی مشکلات مدیریتی در آب منطقه‌ای و میراب منجر به نارضایتی کشاورزان شده است. در این نوبت بازگشایی آب زاینده‌رود در بالادست میزان برداشت‌های غیر مجاز قابل توجه نبود.

نبود مدیریت در بالادست منجر به هدر رفت آب شد

وی ادامه داد: بی سامانی و نظام گسیختگی رودخانه در بالادست و پایین دست چم آسمان منجر شد آب در صحرای اطراف این سد جاری شود، بندهای این منطقه اصلاح نشده بود و اکنون که خروجی سد به ۱۰۰ متر مکعب بر ثانیه رسید، آب صحرای اطراف را فراگرفت. لازم بود پیش از بازگشایی رودخانه پایش شده و پیش‌بینی‌های لازم انجام می‌شد.

کشت شرق آسیب بسیاری دیده است

عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان اصفهان گفت: کشت کشاورزان نیز آسیب بسیاری دیده است و شاید بتوان با کوددهی و آبیاری بخش حداقلی از این گشت را نجات داد. علف گندم باید حداقل ۷۰ سانتی متر رشد کرده و سپس خوشه دهد، اما گندم‌های فعلی شرق اصفهان در ارتفاع ۱۵ سانتی متری خوشه کرده و کیفیت گندم آن بسیار کم است.

وحیدا اضافه کرد: گندم‌های فعلی شرق اصفهان پوک بوده و کیفیت لازم برای تحویل به سیلوها را ندارد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: کشاورزان درخواست دارند دریچه‌های سد زاینده‌رود حداقل تا سه روز آینده بسته نشود تا فرصت ۱۰ روزه برای آبیاری داشته باشند.

کد خبر 570724

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زاینده رود سد زاینده رود رودخانه زاینده رود حوضه آبریز زاینده رود خشکی زاینده رود احیای زاینده رود بازگشایی زاینده رود حوضه زاینده رود جاری با زاینده رود امام جمعه زاینده رود زاینده رود اصفهان رهاسازی آب زاینده رود رهاسازی آب زاینده رود 1400 کاهش خروجی سد زاینده رود ساماندهی زاینده رود رهاسازی آب سد زاینده رود وضعیت آب زاینده رود حاشیه رودخانه زاینده رود کاهش آب مخزن سد زاینده رود زمان رهاسازی اب زاینده رود رهاسازی اب زاینده رود برای کشاورزان اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دریچه های سد زاینده رود شرق اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۵۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیر تعاون روستایی لرستان گفت: ۲۶ مرکز خرید تضمینی گندم و ۹ مرکز خرید کلزا در سطح استان تا پایان فصل برداشت فعال هستند و با توجه به نزول رحمت الهی و کیفیت مناسب مزارع، پیش بینی می‌شود سال زراعی خوبی برای کشاورزان این خطه باشد.

غلامعلی فتحی با بیان اینکه استان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی در کشور است افزود: امید می‌رود با برنامه ریزی‌های صورت گرفته، مشکلی از لحاظ خرید محصولات کشاورزان از جمله گندم و دانه روغنی کلزا نداشته باشیم.

فتحی گفت: با بازدید از مراکز خرید گندم وتشکیل تیم‌های نظارتی مختلف تلاش می‌کنیم تا مشکل کمیسیون‌های خرید به کمترین میزان برسد.

به گفته وی طی سال زراعی جاری ۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان برای سه محصول گندم، جو و کلزا در سامانه کشت قراردادی ثبت شده است که علاوه بر خرید تضمینی هزینه‌های حمل و بیمه محصول نیز در قرارداد‌ها مشخص و به کشاورزان کمک می‌شود.

بیش از ۸۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان وجود دارد، سطح زیر کشت کلزا در استان بیش از سه هزار و۵۰۰ هکتار است و و تولید گندم طی سال گذشته در حدود ۲۳۵ هزار هکتار اراضی استان از ۱۲۳ هزار تن به ۵۳۰ هزار تن رسید.

دیگر خبرها

  • گلایه برخی گندم کاران کرمانی از تاخیر در پرداخت پول گندم
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • خرید گندم از کشاورزان
  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • ۲۰ هزار تن گندم استان فارس از آسیب باران و سیل در امان ماند
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی